Mi a LISZI?

A „Lakóközösségi programok megvalósítása a Budaörsi Szent Tarzíciusz Egyesület közreműködésével” című pályázat a TÁMOP-5.5.4-13/1-2013-0013 azonosító számú projekt keretein belül valósul meg.
Cél: a budaörsi lakótelepen közösségfejlesztő programok megvalósítsa.
A LISZI – Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda azzal a céllal alakult, hogy a budaörsi lakótelep lakóközösségét összefogja.
Mi, a projektben résztvevők, fontosnak tartjuk, hogy a mai világunkban – ahol az emberek egyre inkább eltávolodnak egymástól – egy olyan közösséget építsünk fel, ahol egymásra találhatnak, beszélgethetnek és ismerkedhetnek, nemcsak másokkal, hanem a közösségen és a valláson keresztül saját magukkal is. A legkisebbektől a legidősebb korosztályig kínálunk programokat.
Egy közösségi hátteret szeretnénk adni a lakótelepen élőknek, lehetőséget biztosítva a közösségfejlesztő programjainkon keresztül az igényes kikapcsolódásra.
Web- és facebook oldalunkon megtalálhatóak programjaink.
Szeretettel várjuk rendezvényeinken, irodánkban és örömünkre szolgálna, ha Önt, családját, ismerősét és barátait a közösségünk tagjai között üdvözölhetnénk!